Win het laatste duoticket voor de prijsuitreiking van de Onroerenderfgoedprijs 2017

  • 17 juli 2017

De prijsuitreiking van de Onroerenderfgoedprijs 2017 op vrijdag 6 oktober is uitgewerkt als een negentiende eeuws erfgoeddiner. Veel mensen waren geïnteresseerd en kochten een ticket. Het evenement is intussen volledig uitverkocht. Wil je er toch bij zijn? Je kan nog een duoticket winnen op de website van de Onroerenderfgoedprijs. Waag je kans en stem op dezelfde pagina ook voor de publieksprijs. 

Op vrijdagavond 6 oktober maken we in de Roma in Antwerpen de winnaar van de Onroerenderfgoedprijs 2017 bekend, in de sfeer van een negentiende eeuws erfgoeddiner. Tickets voor dit evenement, kan je intussen niet meer verkrijgen. Op deze website kan je wel nog deelnemen aan een wedstrijd om tickets te winnen. Laat eenvoudigweg je e-mailadres na. Een onschuldige hand zal de winnaar bepalen. 

Nogmaals een samenvatting van de avond: we steken de uitreiking in een culinair kleedje met een Erfgoeddiner à la Cauderlier. Chef-kok Wouter Keersmaekers van het sterrenrestaurant De Schone Van Boskoop, stelde een heerlijk menu samen op basis van een negentiende eeuws kookboek. Onder zijn supervisie bereidt het zevende specialisatiejaar Banketaannemer Traiteur van het PIVA de gerechten.Tussen de verschillende gangen stellen de drie laureaten zich voor aan het publiek. Jan De Smet, Lien Van de Kelder en Sjang Coenen zorgen voor een aangepast muzikaal intermezzo en ceremoniemeester van dienst is Warre Borgmans.