Bracht jij je stem al uit voor de publieksprijs?

  • 31 augustus 2017

In juni maakten we bekend wie de drie laureaten van de Onroerenderfgoedprijs 2017 zijn. Intussen lieten tweeduizend mensen ons al weten wie van die drie hun voorkeur wegdraagt. Bracht jij je stem al uit? Dat kan nog tot en met de dag na Open Monumentendag.

Kasteel Boterberg, de architectenwoning Dessauvage en de donjon van het kasteel van Nevele: deze drie laureaten dingen mee naar de Onroerenderfgoedprijs 2017 en de bijhorende publieksprijs. De projecten zijn heel divers, maar hebben met elkaar gemeen dat ze niet publiek toegankelijk zijn en in de laatste vijf jaar werken lieten uitvoeren aan hun erfgoed.

Zijn de laureaten van de Onroerenderfgoedprijs 2017 je nog niet bekend? Bekijk dan hier de voorstellingsfilmpjes. Wie daarna nog nieuwsgierig is, kan elk van de drie projecten bezoeken op zondag 10 september 2017. Meer informatie daarover vind je op de website van Open Monumentendag:

De winnaars van de prijs en van de publieksprijs zullen ruchtbaar gemaakt worden tijdens een plechtige prijsuitreiking op 6 oktober 2017.